Tuduhaké menu pokok

Owah-owahan

9 bèt wis dibusak ,  3 taun kepungkur
→‎top: éjaan using AWB
|capitals_coordinates = [http://kvaleberg.com/extensions/mapsources/index.php?params=4_35_N_74_04_W_ 4°35' LU 74°04' BT]
|largest_city = [[Bogotá]]
|government_type = [[RepublikRépublik]]
|leader_titles = [[Presiden Kolombia|Presiden]]
|leader_names = [[Juan Manuel Santos]]
|footnotes=
}}
'''RepublikRépublik Kolombia''' iku sawijining [[nagara]] ing lor-kulon [[Amerika Kidul]] kang [[alas]]é ketel. Watara 72% wewengkoné arupa kawasan alas. Kolombia wewatesan karo [[Segara Karibia]] ing sisih lor lan kulon-lor; [[Venezuela]] lan [[Brasil]] ing sisih wétan; [[Peru]] lan [[Ekuador]] ing [[kidul]] sarta [[Panama]] lan [[Samudra Pasifik]] ing sisih kulon. Kolombia minangka nagara kang ngasilaké [[kopi]] paling akèh kaloro ing donya sawisé [[Brasil]]. Nagara kang diliwati garis [[khatulistiwa]] iki uga ngasilaké watu aji [[zamrud]]. Mèh 95% konsumsi [[zamrud]] donya asal saka nagara iki. Jembar wewengkon watara ping lorosetengahé pulo [[Sumatra]], [[Indonésia]].
 
== Delengen uga ==
348.872

besutan