Tuduhaké menu pokok

Owah-owahan

4 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
éjaan using AWB
|colspan="2" style="text-align:center; border-bottom:3px solid gray;"|[[Gambar:PrefSymbol-Tokyo.png|300px|Lambang Pamaréntah Metropolitan Tokyo]]
|-
|'''Kutha krajan [[distrikdhistrik khusus]]'''||[[Shinjuku]]
|-
|'''[[Daftar wewengkon di Jepang|Wewengkon]]'''||[[Kanto]]
 
=== Distrik kota/laladan pemilihan ===
Prefektur Tokyo nggadhahi [[23 distrikdhistrik kusus]] ingkang arupi:
[[Gambar:Shibuya tokyo.jpg|thumb|right|210px|[[Shibuya]], pusat budhaya remaja Jepang, gadhah penyeberangan umum paling sibuk sadonya, ing ngajengipun [[Hachiko|Hachikō]] stasiun Shibuya.]]
{|
 
== Kitha kembar ==
* [[Beijing]], [[RepublikRépublik Rakyat Tiongkok]]
* [[Berlin]], [[Jerman]]
* [[Kairo]], [[Mesir]]
* [[Jakarta]], [[IndonesiaIndonésia]]
* [[Moskwa]], [[Rusia]]
* [[New South Wales]], [[Australia]]
348.872

besutan