Tuduhaké menu pokok

Owah-owahan

Gedhéné ora owah ,  3 taun kepungkur
→‎top: éjaan using AWB
Ing taun 1988, ana gelombang demonstrasi gedhèn sing nentang pamaréntahan junta militèr. Gelombang demonstrasi iki dipungkasi kanthi tindak kakerasan déning tentara marang para demonstran. Luwih saka 3000 jiwa kaprejaya.
 
Jroning pemilu [[1990]] partaiparté pro-dhémokrasi pimpinan [[Aung San Suu Kyi]] menang 82 persèn swara nanging asil pemilu iki ora diakoni rezim militèr sing kuwasa.
 
== Pulitik ==
348.872

besutan