Tuduhaké menu pokok

Owah-owahan

8 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
→‎Kontroversi: éjaan using AWB
 
=== Kontroversi ===
[[Tapel wates]] lèr [[Ujung Balkan]] biasanipun arupi garis ingkang katarik saking Kali [[Danube]], [[Sava]] lan Kali [[Kupa River (Croatia)|Kupa]], lan satunggiling segmen ingkang ngubungaken ''mata air'' Kali Kupa kaliyan [[TelukLempongan Kvarner]].
 
Definisi sanès bab wates lèr Ujung Balkan sampun dipun usulaken::
* Garis [[Dniester]] - [[Timişoara]] - [[Zagreb]] - [[Triglav]]
* Garis [[Trieste]] - [[Odessa]] ([[Trieste-Odessa line]]) [http://runeberg.org/salmonsen/2/2/0604.html]
* Garis TelukLempongan [[Trieste]] - [[Ljubljana]] - [[Sava]] - [[Danube]] ([http://www.rastko.org.yu/istorija/srbi-balkan/jilic-knot.html])
 
=== Definisi Ingkang Umum Wayah Punika ===
348.872

besutan