Tuduhaké menu pokok

Owah-owahan

4 bèt wis dibusak ,  3 taun kepungkur
c
Suntingan LL221W (dhiskusi) dipunwangsulaken dhateng ing vèrsi pungkasan déning Cahyo Ramadhani
local mark = args.mark or map('mark')
if mark == '' then
mark = 'Locator_DotRed pog.svg'
end
local marksize = tonumber(args.marksize) or tonumber(map('marksize')) or 8
12

besutan