Tuduhaké menu pokok

Owah-owahan

17 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
c
}}
 
'''Républik Makédonia''' (Република Македонија, ''Républika Makedonija''<ref name="language">[http://www.britannica.com/nations/Macedonia Britannica], ''Macedonia'', Retrieved on [[2007-06-18]].</ref>) {{Audio|Mk-Republika Makedonija (2).oggoga|rungokna}}, iku nagara kang ora nduwèni pasisir ([[landlocked]]) kang dumunung ana ing [[Balkans|Ujung Balkan]] ing wetan-kidul [[Éropah]]. Nagara Macedonia wewatesan karo [[Serbia]] ing sisih lor, [[Albania]] ing sisih kulon, [[Yunani]] ing sisih kidul, lan [[Bulgaria]] ing sisih wétan.
<!--
It was admitted to the [[United Nations]] in 1993; however, the UN and many other international institutions and countries use the provisional reference '''the former
9

besutan