Tuduhaké menu pokok

Owah-owahan

47 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
Replacing Taipei_MRT_Crowds.jpg with File:Crowds_in_Platform_1,_Sun_Yat-sen_Memorial_Hall_Station_20051231.jpg (by CommonsDelinker because: File renamed: [[:commons:COM:FR#reasons|File renaming crit
 
== Globalisasi Perékonomian ==
[[Gambar:Taipei_MRT_CrowdsCrowds in Platform 1, Sun Yat-sen Memorial Hall Station 20051231.jpg|thumb|250px|Dhatengipun tenaga kerja asing punika satunggaling gejala dumadosipun globalisasi tenaga kerja]]
'''Globalisasi perékonomian''' arupi setunggaling prosès kagiyatan [[ékonomi]] lan [[perdagangan]], ing pundi nagari-nagari ing saindhenging donya dados setunggal kekiyatan [[pasar]] ingkang saya [[integrasi sosial|karintegrasi]] tanpa alangan wates [[téritorial]] nagari. Globalisasi perékonomian ngedahaken pambusakkan sadaya watesan lan rerendhetan dhumateng arus modhal, barang lan jasa.
 
2.684

besutan