Tuduhaké menu pokok

Owah-owahan

32 bèt wis ditambahake ,  13 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
'''Pendhidhikan''' maknan yalah : "digowo metu saking", dadi pendhidhikan iku yalah rangkaian proses kanggo mindahaken peserta didik metu saking keadaan dereng mandiri, dereng dewasa, termasuk dereng merdeka menuju keadaan sing lewih mandiri, lewih dewasa, bertanggung jawab lan berbudaya. Proses iku ngeliputi pengajaran keahlian khusus, pemberian lan penambahan pengetahuan, pertimbangan lan kebijaksanaan.
 
 
 
{{stub}}
 
{{Artikel Dhasar}}
8.964

besutan