Tuduhaké menu pokok

Owah-owahan

2 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
c
→‎top: akeh -> akèh using AWB
*Listrik ya iku sumber energi kang disalurake jalaran [[kabel]].<ref name="internet1"/> Arus listrik ana amerga ana muatan listrik kang ngalir saka saluran positif menyang saluran negatif.<ref name="internet1"/>
 
Bareng karo magnetisme, listrik nggawe interaksi fundamental kang diarani elektromagnetisme.<ref name="internet2"/> Listrik bisa kedaden amerga akehakèh fenomena fisika kang akehakèh dingerteni, kaya petis, medan listrik lan arus listrik.<ref name="internet2"/> Listrik digunakake ing industri kaya elektronik lan tenaga listrik.<ref name="internet2"/>
 
==Sipate listrik==
348.872

besutan