Tuduhaké menu pokok

Owah-owahan

3 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
{{Artikelutama|BritaniaKarajan RayaManuggal}}
[[Kategori:Nagara ing Éropah]]
[[Kategori:Nagara lan wewengkon abasa Inggris]]
62.839

besutan