Tuduhaké menu pokok

Owah-owahan

4 bèt wis ditambahake, 2 taun kepungkur
c
→‎Cathetan sikil: ganti kat using AWB
[[Kategori:Artikel Dhasar]]
[[Kategori:Artikel mawi basa krama]]
[[Kategori:LairKalairan 1869|Gandhi]]
[[Kategori:Pati 1948|Gandhi]]
[[Kategori:Filsuf|Gandhi]]
347.212

besutan