Tuduhaké menu pokok

Owah-owahan

Gedhéné ora owah ,  3 taun kepungkur
c
→‎Pranala njaba: ganti kat using AWB
[[Kategori:Pati 1926]]
[[Kategori:Pelukis Prancis]]
[[Kategori:Artikel mawimawa basa krama]]
 
 
348.872

besutan