Tuduhaké menu pokok

Owah-owahan

10 bèt wis dibusak ,  2 taun kepungkur
replaced: Pranala jawi → Pranala njawi
* [[Rahul Gandhi]]
 
== Pranala jawinjawi ==
* {{en}} [http://www.gandhiserve.org Yayasan GandhiServe/The GandhiServe Foundation – Mahatma Gandhi Research and Media Service]
* {{en}} [http://www.gandhiservefoundation.org 100 foto Mahatma Gandhi paling apik]
[[Kategori:Artikel Dhasar]]
[[Kategori:Artikel mawa basa krama]]
[[Kategori:KalairanLair 1869|Gandhi]]
[[Kategori:Pati 1948|Gandhi]]
[[Kategori:Filsuf|Gandhi]]
348.872

besutan