Tuduhaké menu pokok

Owah-owahan

18 bèt wis ditambahake ,  2 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
'''Nagara''' iku [[wewengkon]] ing [[bumi]] kang kakuwasan [[pulitik]], [[militer]], [[ékonomi]], [[sosial]] lan [[budaya]]né ditata déning pamaréntahan kang nan ing wewengkon kasebut. <!--nagara ya iku pranata organisasi masyarakat kang berbeda dengan bentuk organisasi lain terutama karena hak nagara untuk mencabut nyawa seseorang.--> Supaya bisa diarani minangka nagara kudu ndarbèni rakyat, ya iku wong-wong kang nampa anané organisasi iki. Syarat liyané ya iku anané wewengkon tartamtu papan nagara iku manggon. Bab liyané apa kang diarani kadhaulatan, ya iku nagara diakoni déning wargané minangka kang nyekel kakuwasan paling dhuwur ing wewengkon panggonan nagara.q lo q causaaaaaaa
 
== Anané nagara ==
3

besutan