Tuduhaké menu pokok

Owah-owahan

42 bèt wis ditambahake ,  2 taun kepungkur
* '''Roger F. Soltau''' <br />''Nagara iku alat utawa wewenang kanggo ngatur utawa ngendalèkaké ''persoalan bersama'' tumrap masyarakat''.
* '''Prof. R. Djokosoetono''' <br />''Nagara iku paguyuban manungsa utawa kumpulan manungsa kang ana ing ngisor siji pamaréntahan kang padha.''
* '''Prof. Mr. Soenarko''' <br />''Nagara iku paguyuban padunung kang ndarbèni laladan tartamtu, kang kakuwasan nagara lumaku ing kana minangka sawijining kadhaulatan.''el al de de de de desee eeeeeeeew sapooiii
 
== Delengen uga ==
3

besutan