Tuduhaké menu pokok

Owah-owahan

3 bèt wis ditambahake ,  2 taun kepungkur
replaced: film → filem (3)
{{end-col}}
 
Spider-Man ya iku salah siji carita superhero kang paling misuwur lan sukses kanthi cara komersial. Minangka karakter unggulan Marvel lan maskot parusahaan, dhèwèké muncul ing pirang-pirang wujud media, kalebu ing acara [[televisi]] animasi lan ''live-action'', strip surat kabar sindikasi komik, lan pirang-pirang filmfilem kang dibintangi [[Tobey Maguire]] minangka [[pahlawan]] "ramah lingkungan" ing telung filmfilem pisanan.
 
== Karakter Pandhukung ==
 
 
{{filmfilem-stub}}
348.872

besutan