Tuduhaké menu pokok

Owah-owahan

4 bèt wis ditambahake ,  2 taun kepungkur
c
+ kat, replaced: sak → sa using AWB
'''[[29 Maret|29]] [['''Maret 2009|Maret]]'''''' - Tim [[Formula 1|F1]] debutan [[Brawn Grand Prix]] kanthi pembalapipun [[Jenson Button]] sacara ngagètaken mimpang ing salebeting [[Grand Prix F1 Australia 2009|GP Australia 2009]]. {{sumber|url=http://www.detiksport.com/read/2009/03/29/151348/1106704/80/button-juara-ferrari-merana|nama=detikSport}}
 
'''[[27 Maret|27]]''' - Banjir bandhang amargi jebolipun tanggul [[Situ Gintung]], ing Kelurahan [[Cireundeu, Ciputat Wétan, Tangerang Kidul|Cirendeu]], [[Ciputat Wétan, Tangerang Kidul]], ngakibataken 300 griya risak lanrisalan kèli. Gunggungipun aréal ingkang karendhem toya ngantos 10 héktar. Korban tiwas wonten 99 jiwa.{{sumber|url=http://megapolitan.kompas.com/read/xml/2009/03/27/14423692/Luapan.Situ.Gintung.Empaskan.300.Rumah|nama=Kompas}}
 
'''[[20 Maret|20]]''' - Israèl dipun anggep nglaksanakaken kadurjanan perang nalika nyerang nglawan kaum Palèstina ing [[Lurung Gaza|Gaza]], pungkasan taun kapengker lan wiwitan taun puniki, miturut Duta [[PBB]]. {{sumber|url=http://news.yahoo.com/s/nm/20090320/wl_nm/us_israel_palestinians_crimes|nama=Reuters via Yahoo!}}
'''[[17 Maret|17]]''' - Présidèn [[Madagaskar]], [[Marc Ravalomanana]], masrahaken kakuwasanipun dhumateng kaum militèr ingkang nyengkuyung pamimpin oposisi, [[Andry Rajoelina]]. {{sumber|url=http://www.reuters.com/news/video?videoId=100416&feedType=VideoRSS&feedName=TopNews&videoChannel=1|nama=Reuter}}
 
'''[[9 Maret|9]] [['''Maret 2009]]'''''' - Prajurit [[Perang Donya I]] saking [[Britania Raya]] ingkang sepuh piyambak, pinaringan penghargaan saking Prancis. {{sumber|url=http://news.yahoo.com/s/ap/20090309/ap_on_re_eu/eu_britain_old_veteran|nama=AP via Yahoo!}}
 
'''[[6 Maret|6]]''' - [[Morgan Tsvangirai]] ngalami kacilakan mobil. Garwanipun tiwas. {{sumber|url=http://www.nu.nl/algemeen/1928525/echtgenote-tsvangirai-overleden-na-auto-ongeluk.html|nama=Nu}}
 
==Mangga mirsani==
* [[Februari 2009]] - [[Maret 2009]] - [[April 2009]]
 
* [[2009|Taun 2009]] - [[Kalendher kadadeyan|Kalèndher kadadosan]]
 
 
{{Sasi}}
[[Kategori:2009]]
[[Kategori:Prastawa 2009]]
[[Kategori:Maret]]
348.872

besutan