Tuduhaké menu pokok

Owah-owahan

11 bèt wis ditambahake, 2 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
''' 4 [[Agustus]] ''' punika, dinten ingkang kaping 216 utawi 217 ing [[taun|warsa]] [[kabisat]] miturut [[Kalendher Gregorian|Kalèndher Gregorian]].
 
 
== Kadadosan Wigati ==
*[[1944]] - ''[[Holocaust]]'': Tip saking satunggiling informan [[Walandi]] saged mbekta [[Gestapo]] nangkep [[Anne Frank]] sakulawargi ingkang ndelik amargi tiyang [[Yahudi]].
 
== Wiyosan ==
 
 
== Séda ==
 
 
== Dinten Riyadi saha Dinten Ageng ==
 
 
== Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani ==
:[[3 Agustus]] – [[4 Agustus]] – [[5 Agustus]]
*[[Kalendher kadadeyan|Kalèndher kadadéyan]]
 
 
[[Kategori:Kalendher kadadeyan]]
[[Kategori:Agustus]]
347.212

besutan