Tuduhaké menu pokok

Owah-owahan

Gedhéné ora owah ,  2 taun kepungkur
→‎Cathetan suku: replaced: Cathetan Suku → Cathetan suku
Saben listrik ngalir mawa bahan kang ora duwé hambatan, mula bakal diculake panas.<ref name="internet1"/> Saya gedhé arus listrike, mula panas kang metu bakal san saya dhuwur.<ref name="internet1"/> Sipat iki dianggo ing elemen [[setrika]] lan [[kompor]] listrik.<ref name="internet1"/>
 
==Cathetan Sukusuku==
{{reflist}}
 
348.872

besutan