Tuduhaké menu pokok

Owah-owahan

12 bèt wis dibusak ,  2 taun kepungkur
c
busak cithakan, per Special:Diff/1146451
}}
'''Ferrari Enzo''' ya iku montor kang nduwèni 12 silinder mid-engine Berlinetta, jeneng pendiri perusahaane [[Enzo Ferrari]]. Dibangun ing taun 2002 nggunaake tèknologi Formula Siji, kaya awake serat karbon, F1-style tranmisi nggeser [[elektrohidrolik]], lan serat karbon sing dikuati karo [[Silicon Carbide]] (C / SiC) keramik komposit rem cakram. Uga nggunaake tèknologi sing ora inthok ning F1, kaya dene aerodinamis aktif, lan kontrol [[traksi]].<ref name="internet1"/> Sakwise downforce saka 775&nbsp;kg (£ 1.709) kegayuh ning 355,6&nbsp;km/jam (221&nbsp;mph) swiwi mburi diobahke karo [[komputer]] kanggo nahanake downforce.<ref name="internet1"/>
V12 Enzo ya iku sing sepisanan saka generasi anyar [[Ferrari]].<ref name="internet1"/> Iki didhasarkake ing arsitektur V8 sing digawé ning [[Quattroporte]] adhik perusahaan [[Maserati]], nggunakake arsitektur dhasar sing padha lan 104&nbsp;mm (4.1&nbsp;in) bore spasi. Désain iki arep nggantikake ning V12 lan V8, [[mesin]] sing ameh digunakake ning [[Ferrari]] kontemporer liyane.<ref name="internet1"/> [[F430 2005]] ya iku Ferrari keloro ning versi anyare utawa powerplant anyar.<ref name="internet1">{{en}}[http://www.sportscarmarket.com/profiles/2006/January/Ferrari/index.html www.sportscarmarket.com](diundhuh 9 September 2011)</ref>
 
== Prodhuksi ==
Enzo digawé karo [[Ken Okuyama]], ya iku mantan pimpinan désainer Pininfarina Jepang. Pisanan Enzo ngandharake taun 2002 mrodhuksi watese namung 349 mobil, kang regane US $ 659.330. Perusahaan iki ngrimake undhangan marang pelanggan mligine sing nate tuku mobil tipe F40 lan F50.<ref name="internet2">{{en}}[http://www.supercars.net/cars/3171.html www.supercars.net](diundhuh 9 September 2011)</ref>
349 mobil wis kedol. Saking akehe panyuwunan, Ferrari mbangun 50 Enzos luwih, sing akehe dadi 399.<ref name="internet2"/>
 
11.290

besutan