Tuduhaké menu pokok

Owah-owahan

6 bèt wis dibusak ,  2 taun kepungkur
c
busak cithakan, per Special:Diff/1146451
 
== Sifat Medis ==
Etanol wis kabukti njalari kelainan ing [[metabolisme]] [[lipoprotein]], sintesis [[kolesterol]] lan pamudhunan sintesis [[asam empedu]], [[asam kolat]], [[fosfolipid]], sarta pamudhunan kagiyatan [[enzim]] ''12 alpha-hydroxylase''.<ref>{{en}}{{cite web
| url = http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/7013554
| title = Effects of acute and chronic ethanol intake on bile acid metabolism
11.290

besutan