Tuduhaké menu pokok

Owah-owahan

58 bèt wis dibusak ,  2 taun kepungkur
c
busak cithakan, per Special:Diff/1146451; panggantèn kosmètik
[[Gambar:Servet Ptolomei geographicae enarrationis.jpg|thumb|250px|Kaca samak Geographia cetaan [[taun]] [[1535]] ]].
'''Géografi''' iku asal katané saka [[basa Yunani]] ya iku ''gê'' utawa [[Bumi]] lan ''graphein'' utawa nulis/njelasaké. Géografi iku [[èlmu]] bab enggon utawa lokasi ing planet [[bumi]] sing dikaitké karo wangun-wangun fisik ing permukaan bumi lan [[menungsa]]. Lokasi lan wangun-wangun fisik permukaan bumi iku gampang dipirsani saka [[peta]], mulané akèh duwé pamahaman (ciut) yèn géografi iku padha karo [[èlmu]] peta kamangka peta iku mung salah siji prangkat ing géografi.
 
== Pranala njaba ==
{{wikiportal}}
* {{id}} [http://www.bakosurtanal.go.id/ Badan Koordinasi Survei dan Pemetaan Nasional (Bakosurtanal)]
* {{id}} [http://www.lapan.go.id/ Lembaga Antariksa dan Penerbangan Nasional (Lapan)]
* {{id}} [http://www.bmg.go.id/ Badan Meteorologi dan Geofisika (BMG)]
* {{id}} [http://geografi.sekolahvirtual.or.id/ Ensiklopedia Geografi Online - SekolahVirtual]
* {{id}} [http://www.bk.or.id/ Buana Katulistiwa (BK) Lembaga Aplikasi Geografi Indonésia]
* {{id}} [http://www.geografiana.com/ Geografiana - Situs Geografi Populer Indonésia]
* {{id}} [http://geo.ugm.ac.id/ Fakultas Geografi UGM ]
* {{id}} [http://geografi.ums.ac.id/ Fakultas Geografi UMS ]
 
{{Cabang ilmu sosial}}
11.290

besutan