Tuduhaké menu pokok

Owah-owahan

Gedhéné ora owah ,  2 taun kepungkur
c
Bot: Panggantèn teks otomatis (-\bDelengen uga\b +Uga delengen)
: Ing grahana iki, kabèh bagéyan rembulan dumunung ing bagéyan penumbra. Saéngga rembulan isih bisa katon kanthi warna sing surem.
 
== DelengenUga ugadelengen ==
* [[Grahana srengéngé]]
 
348.872

besutan