Tuduhaké menu pokok

Owah-owahan

Gedhéné ora owah ,  2 taun kepungkur
c
Bot: Panggantèn teks otomatis (-\bDelengen uga\b +Uga delengen)
{{reflist}}
 
== DelengenUga ugadelengen ==
* [[Pontifex Maximus]]
* [[Rex Sacrorum]]
347.212

besutan