Tuduhaké menu pokok

Owah-owahan

Gedhéné ora owah ,  2 taun kepungkur
c
Bot: Panggantèn teks otomatis (-\bDelengen uga\b +Uga delengen)
{{reflist}}
 
== DelengenUga ugadelengen ==
* [[Daftar nagara]]
* [[Serbia]]
348.872

besutan