Tuduhaké menu pokok

Owah-owahan

Gedhéné ora owah ,  2 taun kepungkur
c
Bot: Panggantèn teks otomatis (-\bDelengen uga\b +Uga delengen)
* '''Prof. Mr. Soenarko''' <br />''Nagara iku paguyuban padunung kang ndarbèni laladan tartamtu, kang kakuwasan nagara lumaku ing kana minangka sawijining kadhaulatan.''cgsfdgsf
 
== DelengenUga ugadelengen ==
* [[Daftar nagara]]
 
348.872

besutan