Tuduhaké menu pokok

Owah-owahan

Gedhéné ora owah ,  2 taun kepungkur
c
Bot: Panggantèn teks otomatis (-\bDelengen uga\b +Uga delengen)
Peradaban Yunani kuna nduwèni prabawa wigati marang basa, [[pulitik]], sistem [[pendhidhikan]], [[filsafat]], [[sains]], lan [[seni]], mbangkitaké [[Renaissance]] ing [[Éropah Kulon]] lan kabangkitan sajroning mangsa [[Neoklasik]] ing abad ka-18 lan ka-19 ing [[Éropah]] lan [[Amerika]].
 
== DelengenUga ugadelengen ==
* [[Seni Yunani kuna]]
* [[Agama Yunani kuna]]
348.872

besutan