Tuduhaké menu pokok

Owah-owahan

1 bèt wis ditambahake, 2 taun kepungkur
c
Bot: Panggantèn teks otomatis (-\bPranala [Jj]aba\b +Pranala njaba)
{{reflist}}
 
== Pranala Jabanjaba ==
* [http://www.spiderman.sonypicture.com/ Situs web resmi film Spider-Man]
* [http://www.marvel.com/publishing/showcomic.htm?id=2 Situs web resmi Marvel]
347.212

besutan