Tuduhaké menu pokok

Owah-owahan

544 bèt wis dibusak ,  2 taun kepungkur
→‎top: éjaan, replaced: dereng → dèrèng, kehidupan → panguripan, mandiri → swatantra (3)
{{Pendhidhikan ing Indonésia}}
'''Pandhidhikan''' ya iku prosès kanggo peserta didik metu saka kahanan kang durung mandiriswatantra, durung déwasa, derengdèrèng mardika tumuju kahanan kang luwih mandiriswatantra, luwih diwasa, tanggung jawab lan berbudaya. Prosès pandhidhikan ya iku pengajaran keahlian khusus, pemberian lan penambahan pengetahuan, pertimbangan lan kebijaksanaan.
 
Wonten ing Indonésia, pandhidhikan anggadahi tujuan inggih kados ingkang dipun sebutaken wonten UU RI No.20 taun 2003, inggih punika
"''Pendidikan nasional berupaya mengembangkan kemampuan dan membentuk watak serta peradaban bangsa yang bermartabat dalam rangka mencerdaskan kehidupan bangsa, dan bertujuan untuk berkembangnya potensi peserta didik agar menjadi manusia yang beriman dan bertkwa kepada Tuhan Yang Maha Esa, berakhlak mulia, séhat berilmu, cakap kreatif, mandiri, dan menjadi warga nagara yang demokratis serta bertanggung jawab''"
[[Gambar:Classe maternelle2.jpg|thumb|left|200 px|Siswa [[taman kanak-kanak]] ing senthong sinau]]
== Uga delengen ==
348.872

besutan