Tuduhaké menu pokok

Owah-owahan

3 bèt wis ditambahake ,  2 taun kepungkur
→‎top: éjaan, replaced: bagéyan → pérangan (3)
'''Wektu Indonésia bagéyanpérangan Tengah''' utawa '''WITA''' (Waktu Indonésia Tengah), iku saka telung [[zona wektu]] sing dianggo ing [[Indonésia]]. Kaloro zona wektu liyané ya iku [[Wektu Indonésia bagéyanpérangan Kulon (WIB)|WIB]] lan [[Wektu Indonésia bagéyanpérangan Wétan (WIT)|WIT]].
Kawasan sing migunakaké sistem WITA ya iku [[Sulawesi]], [[Bali]], [[Nusa Tenggara]], [[Kalimantan Kidul]], [[Kalimantan Lor]] lan [[Kalimantan Wétan]].
348.872

besutan