Tuduhaké menu pokok

Owah-owahan

4 bèt wis ditambahake ,  2 taun kepungkur
éjaan, replaced: bagéyan → pérangan (2)
footnotes=
}}
'''Kasultanan Oman''' iku sawijining nagara ing [[Semenanjung Arab|Jazirah Arab]] bagéyanpérangan kidul-wétan, [[Asia]] bagéyanpérangan [[Asia Kidul-kulon|kidul-kulon]]. Oman wewatesan karo [[Uni Emirat Arab]] ing sisih kulon-lor, [[Arab Saudi]] ing sisih kulon, lan [[Yaman]] ing sisih kidul-kulon.
 
Watara 98,8% padunung Oman nganut agama [[Islam]]. [[Sultané]] saiki ya iku [[Qaboos bin Said Al Said]] sing nggulingaké [[bapak]]é dhéwé, [[Said bin Taimur]], sing kuwasa ing taun [[1932]] nganti [[23 Juli]] [[1970]]. Jembar wewengkon Oman luwih kurang separo jembar Pulo [[Sumatra]].
 
{{Timur Tengah}}
{{timteng-stub}}
 
[[Kategori:Oman|*]]
 
 
{{timteng-stub}}
348.872

besutan