Tuduhaké menu pokok

Owah-owahan

1 bèt wis dibusak ,  2 taun kepungkur
== Asil olahan ==
=== Santen klapa ===
[[Santen]] klapa kalebu cairan kang bébas [[kolésterol]], awit [[lemak]] kang ana ing [[santen]] [[klapa]] kalebu [[lemak]] [[nabati]].<ref name="internet1"> [http://www.kohalal.com/content/santan-kelapa-m-s](dipunundhuh tanggal 18 April 2011)</ref>
[[Santen]] bisa digunakaké ing akèh masakan.<ref name="internet1"/> [[Santen]] uga bisa dadi bahan dhasar masakan.<ref name="internet1"/> Tuladhané masakan [[kari]],[[nasi lemak]],[[kuih-muih]],[[kek]], [[biskut]], [[kaya]], lan liya-liyané.<ref name="internet1"/> Saliyané iku uga akèh masakan [[tradisional]] kang nggunakaké [[santen]] kanggo kuah utawa bahan dhasar kanggo ngencéraké.<ref name="internet1"/> Kayata sega gandhul, [[sega gandhul]] iki masakan khas [[Pati]].<ref name="internet1"/> Conto liyané ya iku soto.<ref name="internet1"/> Méh saben laladan nduwé masakan [[soto]], dadi ana kang diarani soto [[Kebumén]], soto [[Kudus]], soto [[kebo]], [[soto]] [[ayam]], soto [[kanjengan]] lan liya–iyané.<ref name="internet1"/> Soto kang nggunakaké santen biyasané diarani soto [[butheg]], déné soto [[bening]] biyasané soto kang ora nganggo santen.<ref name="internet1"/>
 
348.872

besutan