Tuduhaké menu pokok

Owah-owahan

15 bèt wis ditambahake ,  2 taun kepungkur
→‎Cathetan: éjaan, replaced: jroning → sajeroning (5)
 
== Cathetan ==
*{{fnb|1}} Unsur iki ora duwé inti stabil. Nilai jroningsajeroning tandha kurung kothak, upamané [209], nuduhaké nomor massa isotop kanthi wektu urip paling dawa unsur kasebut. Nanging ana telu unsur (Torium, Protaktinium, lan Uranium) kang duwé ciri-ciri "terrestrial isotopic composition", saéngga kang dituduhaké ya iku massa atomé.
*{{fnb|2}} Komposisi isotopik unsur iki duwé variasi jroningsajeroning sawetara spesimen geologis, lan variasiné mbokmanawa ngluwihi apa kang dituduhaké jroningsajeroning tabel iki.
*{{fnb|3}} Komposisi isotopik unsur iki bisa duwé variasi jroningsajeroning materi komersial, kang bisa nyebabaké berat atom nyimpang sacara signifikan saka nilai kang dituduhaké jroningsajeroning tabel iki.
*{{fnb|4}} Komposisi isotopik duwé variasi ing materi ''terrestrial'', saéngga berat atom kang luwih persis ora bisa diwènèhaké.
*{{fnb|5}} Berat atom Litium komersial bisa duwé variasi antara 6,939 lan 6,996—analisis materi sacara spesifik diperlakaké kanggo nemu nilai kang luwih akurat.
348.872

besutan