Tuduhaké menu pokok

Owah-owahan

3 bèt wis ditambahake ,  2 taun kepungkur
→‎top: éjaan, replaced: jroning → sajeroning
:''Iki minangka bagéan saka artikel [[Perserikatan Bangsa-Bangsa]]''
Nganti [[2006]] wis kagabung 192 [[nagara]] jroningsajeroning lembaga internasional Perserikatan Bangsa-bangsa ([[PBB]]). Ing ngisor iki daftar anggota PBB lan tanggal mlebuné.
 
''Cathetan:''<br />
348.872

besutan