Tuduhaké menu pokok

Owah-owahan

1 bèt wis dibusak ,  2 taun kepungkur
→‎top: éjaan, replaced: panggenanipun → panggènipun
[[Polynesia]] artosipun ''kapuloan ingkang kathah cacahipun''. Pulo-pulo ingkang mlebet kategori punika inggih punika [[Selandia Baru]], [[Kapuloan Hawaii]], [[Atol Midway]], [[Samoa]], [[Samoa Amérika]], [[Tonga]], [[Tuvalu]], [[Kapuloan Cook]], [[Polynesia Prancis]], lan [[Pulo Paskah|Pulo Easter]].
 
Wonten ugi pulo-pulo sanès ingkang panggenanipunpanggènipun ing Samodra Pasifik, nanging pulo-pulo kasebat boten kagolong dados pérangan saking [[Oseania]]. Pulo-pulo kasebat inggih punika [[Kapuloan Galapagos]] gadhahanipun [[Ekuador]]; [[Kapuloan Aleutia]] ing [[Alaska]]; [[Sakhalin]] lan [[Kapuloan Kuril]] gadhahanipun [[Rusia]]; nagari pulo [[Jepang]], ingkang njangkep [[Kapuloan Ryukyu]]; [[Taiwan]]; [[Filipina]]; [[Kapuloan Laut China Kidul]]; lan kathahipun pulo ing [[Indonésia]].
 
[[Kategori:Pulo]]
348.872

besutan