Tuduhaké menu pokok

Owah-owahan

3 bèt wis ditambahake ,  2 taun kepungkur
→‎top: éjaan, replaced: khusus → mirunggan
{{Pendhidhikan ing Indonésia}}
'''Pandhidhikan''' ya iku prosès kanggo peserta didik metu saka kahanan kang durung swatantra, durung déwasa, dèrèng mardika tumuju kahanan kang luwih swatantra, luwih diwasa, tanggung jawab lan berbudaya. Prosès pandhidhikan ya iku pengajaran keahlian khususmirunggan, pemberian lan penambahan pengetahuan, pertimbangan lan kebijaksanaan.
 
[[Gambar:Classe maternelle2.jpg|thumb|left|200 px|Siswa [[taman kanak-kanak]] ing senthong sinau]]
348.872

besutan