Tuduhaké menu pokok

Owah-owahan

1 bèt wis ditambahake ,  2 taun kepungkur
→‎top: éjaan, replaced: klebu → kalebu
'''Karibia''' utawa '''India Barat''' iku saklompok pulo kang dumunung ing [[Segara Karibia]]. Pulo-pulo iki kabentang saka kidul [[Florida]] menyang lor-kulon [[Venezuela]] ing [[Amerika Kidul]]. Paling ora dumadi saka 7000 pulo, pulo cilik, karang, lan ''caye''. Kapuloan iki diklompokaké dadi selawé wewengkon klebukalebu nagara mardika, departemen jaban rangkah, lan laladan administratif liyané.
 
Jeneng "India Barat" asalé saka gagasan [[Christopher Columbus]] kang ngira wis mendharat ing [[India]] nalika sabeneré lagi tekan [[Amérika]]. Karibia dumadi saka [[Antilles]] Gedhé lan Cilik lan pérangan saka [[Amérika Lèr]].
348.872

besutan