Tuduhaké menu pokok

Owah-owahan

1 bèt wis ditambahake ,  2 taun kepungkur
→‎Masa mudi: éjaan, replaced: kangge → kanggé
Vlad lahir ing [[Sighișoara]] (Hungaria: Segesvár), [[Transylvania]] (dados saking kerajaan [[Hungaria]]), ing musim dingin taun 1431 saking [[Vlad II Dracul]], lan punika cucu saking ''[[Mircea the Elder]]''. Ibunipun dipunyakini punika istri kaping kalih saking ayahipun, Putri Cneajna saking [[Moldavia]], anak sulung saking ''[[Alexandru cel Bun]]''.<ref>Dracula: Prince of Many Faces", Florescu lan McNally, halaman 45</ref>. piyambakipun gadah kalih kakak tiri, [[Mircea II]] lan [[Vlad Călugărul]], lan adik tiri, [[Radu cel Frumos]].
 
ing wanci lahir lahir, ayahipun ingkang saged angsal julukan ''the Dragon'' ({{lang-ro|Dracul}}) punika ing perjalanan ing [[Nuremberg]] kanggekanggé kawigatosan Ordo Naga. ing wanci berumur gangsal taun, Vlad nampi dados anggora Ordo.<ref name=Florescu>
{{cite book
| last1 = Florescu
348.872

besutan