Tuduhaké menu pokok

Owah-owahan

10 bèt wis ditambahake ,  2 taun kepungkur
éjaan, replaced: Daftar → Pratélan, Februari → Fèbruari, teori → téyori
| death_place = [[Downe]], [[Kent]], [[Inggris]]
| residence = [[Inggris]]
| nationality = [[BritaniaKarajan RayaManunggal]]
| field = [[Naturalis]]
| work_institutions = [[Royal Geographical Society]]
}}
 
'''Charles Darwin''' ([[12 FebruariFèbruari]] [[1809]] – [[19 April]] [[1882]]), punika satunggiling ngèlmuwan ing widhang biologi saking [[Britania Raya]]. Piyambakipun misuwur sanget amargi ingkang kaping pisan mamanggihaken teoritéyori ngèlmu [[Evolusi]]. Piyambakipun mangembangaken teorinipun satelasipun numpak baita ''The Beagle'' kanggé panlitèn ing kapuloan Galapagós.
 
Karyanipun ingkang misuwur asesirah ''[[On the Origin of Species]]'' ([[1859]]) saha ''[[The Descent of Man]]'', ([[1871]]).
 
== Uga delengen sanèsipun ==
* [[DaftarPratélan Tokoh Profesi]]
* [[Harriet]] - bulus Galápagos, dipunkinten naté dados kagunganipun Darwin, mati tanggal [[24 Juni]] [[2006]] watara umur 176 taun
* [[Patrick Matthew]]
348.872

besutan