Tuduhaké menu pokok

Owah-owahan

8 bèt wis dibusak ,  2 taun kepungkur
→‎Klapa sawit: éjaan, replaced: digunaké → digunakaké
== Jinis ==
=== Klapa sawit ===
Klapa sawit [[''Elaeis'']] ya ikun [[tanduran]] kang bisa ngasilaké [[lenga]] [[karbolin]].<ref name="internet5"/> Lenga iki bisa digunaké kanggominangka ngoréng panganan.<ref name="internet5"/> Klapa sawit uga kalebu tanduran indhustri kang penting awit bisa ngasilaké lenga masak lan lenga indhustri, uga bahan bakar [[''biodiese'']].<ref name="internet5"/> Indonesia kalebu nagara kang ngasilaké klapa sawit paling akèh ing donya.<ref name="internet5"/> Klapa [[sawit]] bisa urip ing [[Indonésia]] kaya ta ing laladan [[Acéh]], pasisir timur [[Sumatra]], [[Jawa]] lan [[Sulawesi]].<ref name="internet5">[http://www.sinartani.com/agriprosesing/jenis-kelapa-bahan-baku-makanan-ringan-1266292176.htm](dipunundhuh tanggal 18 April 2011)</ref>
=== Klapa kuning ===
Klapa [[kuning]] ya iku [[klapa]] kang kulité wernané [[kuning]].<ref name="internet5"/>
348.872

besutan