Tuduhaké menu pokok

Owah-owahan

77 bèt wis dibusak ,  2 taun kepungkur
Gambar:Jezus pred Pilatom.jpg|Vlad ing Impaler minangka [[Pontius Pilatus]] kang menehi kritik Gusti Yesus Kristus. [[National Gallery of Slovenia|National Gallery]], [[Ljubljana]], 1463. {{ Citation needed | date = September 2011 }}
Gambar:Die geschicht dracole waide - 10.png|A teknik cukil kayu ingkang nggambaraken Vlad Tepes diterbitake ing Nürnberg ing 1488 ing kaca judhul pamphlet '' [[: wikipedia : de : Die geschicht dracole Sabeh|Die geschicht dracole Sabeh]] ''.
Gambar:VladBustSig.jpg|Patung saking Vlad ing Impaler cedhak plat birthplace
</gallery></center>
 
914

besutan