Tuduhaké menu pokok

Owah-owahan

2 bèt wis dibusak ,  2 taun kepungkur
→‎top: éjaan, replaced: dipunbangun → dipunyasa
inggilipun yasan kuil punika 40 ''kaki''<ref name="comunity">[http://www.eocommunity.com/printthread.php?tid=8425 kajaiban dunya] dipununduh tanggal 27 Mèi 2011</ref>, posisinipun patung Zeus lenggahan.<ref name="madia">[http://www.mediahidup.co.cc/2010/12/7-keajaiban-dunia-kuno.html www.mediahidup.co] dipununduh tanggal 27 Mèi 2011</ref>
Reca Zeus punika dipundamel déning pamatung ingkang kondhang, inggih punika [[Phidias]] (abad ka-5 sadèrèngipun masèhi) kinten-kinten taun 432 sadèrèngipun massehi wonten ing tlatah [[Olympia]], [[Yunani]].<ref name="madia"/>
dipunsimpen wonten kuil zeus ingkang dipunbangundipunyasa wonten tlatah [[Olympia]], [[Yunani]].<ref name="kajaiban">[http://www.mediaindonesia.com/mediatravelista/index.php/read/2010/08/25/1284/2/Mengunjungi-Tujuh-Keajaiban-Dunia-Kuno Tujuh Keajaiban Dunia Kuna] dipununduh tanggal 27 Mèi 2011</ref>
Wonten nalika taun 435-433 sadèrèngipun masehi.<ref name="indonesia">[http://www.mediaindonesia.com/mediatravelista/index.php/read/2010/08/25/1284/2/Mengunjungi-Tujuh-Keajaiban-Dunia-Kuno www.mediaindonesia.com] dipununduh tanggal 27 Mèi 2011</ref>
warisan saking jaman [[Athena]] biyèn.<ref name="ann">[http://www.anneahira.com/patung-bersejarah.htm patung bersejarah] dipununduh tanggal 27 Mèi 2011</ref>
348.872

besutan