Tuduhaké menu pokok

Owah-owahan

2 bèt wis ditambahake ,  2 taun kepungkur
→‎Dhémografi: éjaan, replaced: Demografi → Dhémografi, mesjid → masjid (2)
Most economic development since 1999 has taken place in the trade, retail and the construction sectors. The private sector that has emerged since 1999 is mainly small-scale. The industrial sector remains weak and the electric power supply remains unreliable, acting as a key constraint. Unemployment remains pervasive, at around 40-50% of the labor force.<ref>{{cite web |url=http://www.eciks.org/english/lajme.php?action=total_news&main_id=386 |title=May finds Kosovo with 50% unemployed |author=eciks |date=04/05/06}}</ref>
-->
== DemografiDhémografi ==
[[Gambar:Kosovo ethnic 2005.png|right|thumb|180px|Komposisi etnik Kosovo taun [[2005]] miturut [[OSCE]].]]
 
* 1% [[Wong Turki|Turki]]
 
[[Islam]] minangka [[agama]] kang mayoritas, dianut déning mayoritas padunung ing komunitas etnik Albania, Bosniak, Gorani, lan Turki, lan sawetara wong ing komunitas Roma/[[Ashkali]]/[[Mesir]], sanajan agama ora pati dadi faktor wigati ing masarakat. Retorika agama uga ora dadi wacana masarakat ing komunitas Muslim, mesjidmasjid-mesjidmasjid ora pati ramé, lan busana lan budaya muslim uga ora pati kawistara. Padunung Serbia, watara 100,000 nganti 120,000 jiwa, lumrahé nganut agama [[Kristen Ortodhok]] Serbia.
 
== Pamérangan administrasi ==
348.872

besutan