Tuduhaké menu pokok

Owah-owahan

54 bèt wis ditambahake ,  2 taun kepungkur
c
sithik
|population date = 2016
}}
'''Duinkerken'''<ref>[http://www.sastra.org/koran-majalah-dan-jurnal/50-kajawen/1521-kajawen-balai-pustaka-1939-01-1668] lan [http://www.sastra.org/koran-majalah-dan-jurnal/50-kajawen/1522-kajawen-balai-pustaka-1940-12-1669]</ref> ([[basa Prancis|Prancis]] ''Dunkerque'', [[basa Walanda|Walanda]] terkadhang ya ''Duinkerke'') iku sawijining kutha (''commune'') ing départemèn Nord ing Prancis lor. Dunungé ana sakiwa-tengené 10 kilomèter saka pawatesan [[Bèlgi]]. Cacahé padunung kutha iki ana 91.412 wong miturut cacah jiwa taun 2016.
 
==Étimologi lan basa sing dienggo==