Tuduhaké menu pokok

Owah-owahan

Gedhéné ora owah ,  2 taun kepungkur
→‎top: éjaan, replaced: badhè → badhé
'''Vlad III, Pangeran Wallachia''' (c. 1431 – Dhésèmber 1476), dipuntèpang dados '''Vlad Ţepeş''' (Romanian: '''Vlad Țepeș''' {{IPA-ro|ˈvlad ˈt͡sepeʃ|pron}} utawi '''Dracula''' (dalam [[Basa Indonésia]] asring dipunuwali dados Drakula), inggih punika [[pangeran]] [[Wallachia]] ingkang gadahi kuasa ing taun 1448, lajèng ing 1456 ngantos 1462 lan ing taun 1476.<ref name="Dracula"/>
 
Ing sajarah, Vlad misuhur badhèbadhé perlawananipun kaliyan èkspansi [[Kesultanan Utsmaniyah]]<ref>[http://www.romaniatourism.com/dracula.html Count Dracula's Legend]</ref> lan hukuman kejam ing oiyambakipun nglampahi ing musuh-musuhipun.<ref name=Britannica>{{cite web | title = Vlad III | year = 2010 | publisher = Encyclopædia Britannica Online | url = http://www.britannica.com/EBchecked/topic/631524/Vlad-III | accessdate = 26 May 2010}}</ref>
 
Vlad III misuhur amargi mènginspirasi [[nama]] karaktèr [[vampir]] ing novèl [[Bram Stoker]] taun [[1897]], ''[[Drakula]]''.<ref name=Britannica/>
348.872

besutan