Tuduhaké menu pokok

Owah-owahan

3 bèt wis ditambahake ,  2 taun kepungkur
→‎top: éjaan, replaced: ilmu → ngèlmu
'''Plasma''' bisa ngarujuk marang:
* [[Plasma (wujud dat)]]
* [[Fisika plasma]] - Cabang ilmungèlmu [[fisika]] yang mempelajari plasma
* [[Plasma getih]] - Pérangan cuwèr saka [[getih]]
* [[Membran sèl|Membran plasma]] - Membran sing mbatesi badan [[sèl (biologi)|sèl]]
348.872

besutan