Tuduhaké menu pokok

Owah-owahan

2 bèt wis dibusak ,  2 taun kepungkur
→‎top: éjaan, replaced: terjemahan → pertalan
Ing Walanda lan ing Indonésia, nalika sistem pendhidhikan isih diprebawani déning sistem Walanda, sesebutan "Mr." iki setara karo gelar S-2 (magister), kaya contoné sesebutan MA sajeroning èlmu Hukum (LLM) ing nagara-nagara abasa [[Basa Inggris|Inggris]].
 
Ing [[Indonésia]] sawisé jaman kamardikan, sesebutan iki diganti dadi [[Sarjana Hukum]] sing kurang luwih bisa dianggep terjemahanpertalan bébas sesebutan sajeroning [[basa Walanda]] iki. Bédané ya iku ing Indonésia, sesebutan iki ditulis sawisé panulisan jeneng, lan drajadé mudhun dadi sesebutan S-1.
 
== Tokoh nasional ==
348.872

besutan