Tuduhaké menu pokok

Owah-owahan

9 bèt wis ditambahake ,  2 taun kepungkur
éjaan, replaced: . → ., Amerika → Amérika, Daftar → Pratélan (3)
|time_zone_DST =
|utc_offset_DST = -5
|cctld = .co
|calling_code = 57
|footnotes=
}}
'''Républik Kolombia''' iku [[nagara]] ing lor-kulon [[AmerikaAmérika Kidul]] kang [[alas]]é ketel. Watara 72% wewengkoné arupa kawasan alas. Kolombia wewatesan karo [[Segara Karibia]] ing sisih lor lan kulon-lor; [[Venezuela]] lan [[Brasil]] ing sisih wétan; [[Peru]] lan [[Ekuador]] ing [[kidul]] sarta [[Panama]] lan [[Samudra Pasifik]] ing sisih kulon. Kolombia minangka nagara kang ngasilaké [[kopi]] paling akèh kaloro ing donya sawisé [[Brasil]]. Nagara kang diliwati garis [[khatulistiwa]] iki uga ngasilaké watu aji [[zamrud]]. Mèh 95% konsumsi [[zamrud]] donya asal saka nagara iki. Jembar wewengkon watara ping lorosetengahé pulo [[Sumatra]], [[Indonésia]].
 
== Uga delengen ==
* [[DaftarPratélan nagara]]
* [[DaftarPratélan nagara miturut bawana]]
* [[DaftarPratélan lagu kabangsan]]
 
== Pranala njaba ==
348.872

besutan