Tuduhaké menu pokok

Owah-owahan

7 bèt wis ditambahake ,  2 taun kepungkur
éjaan, replaced: . → ., Daftar → Pratélan, padunung → sing ndunungi
time_zone_DST = |
utc_offset_DST = +4 |
cctld = .om |
calling_code = 968 |
footnotes=
'''Kasultanan Oman''' iku sawijining nagara ing [[Semenanjung Arab|Jazirah Arab]] pérangan kidul-wétan, [[Asia]] pérangan [[Asia Kidul-kulon|kidul-kulon]]. Oman wewatesan karo [[Uni Emirat Arab]] ing sisih kulon-lor, [[Arab Saudi]] ing sisih kulon, lan [[Yaman]] ing sisih kidul-kulon.
 
Watara 98,8% padunungsing ndunungi Oman nganut agama [[Islam]]. [[Sultané]] saiki ya iku [[Qaboos bin Said Al Said]] sing nggulingaké [[bapak]]é dhéwé, [[Said bin Taimur]], sing kuwasa ing taun [[1932]] nganti [[23 Juli]] [[1970]]. Jembar wewengkon Oman luwih kurang separo jembar Pulo [[Sumatra]].
 
== Uga delengen ==
* [[DaftarPratélan nagara]]
 
== Pranala njaba ==
348.872

besutan