Tuduhaké menu pokok

Owah-owahan

Gedhéné ora owah ,  2 taun kepungkur
→‎top: éjaan, replaced: pesisir → pasisir
{{Taxobox_end}}
 
'''Krambil''' utawa '''klapa''' iku sawijining [[tanduran]] saka kulawarga ''[[Arecaceae]]''. [[Wit]] iki siji-sijining spésies ing génus ''Cocos'', lan wité bisa nganti [[30]] [[mèter]] dhuwuré. Krambil utawa [[klapa]] uga ngarané wohé wit iki sing kulité atos lan dagingé awerna [[putih]]. [[Wit]] '''krambil''' kalebu tanduran saka laladan [[tropis]], bisa tuwuh kanthi apik ing laladan pesisirpasisir sanajan uga bisa urip ing laladan nggunung kang dhuwure [[1000]] saka segara nanging asile kurang apik.
 
[[Kembang]] klapa arané [["manggar"]].<ref name="internet5"/>
348.872

besutan